Recept Afdrukken
Stamppot met asperges en paneer
Stamppot met asperges en paneer
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met asperges en paneer
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe, kook ze gaar, giet ze af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit mengsel tot een puree.
  2. Breng nog een laagje water aan de kook, voeg de asperge stukjes toe en blancheer deze 3-4 minuten.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg de paneer blokjes toe, bestrooi ze met een snuf peper en bak de blokjes rondom bruin.
  4. Schep de paneer blokjes samen met de gesneden raapstelen en de geblancheerde asperges door de puree, schep de stamppot op je bord, garneer met citroenrasp en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!