Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 200 g Groene asperges in stukjes gesneden
- Min. 100 g Raapstelen grof gesneden
- Max. 100 g Naturel paneer (Indiase kaas) in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe, kook ze gaar, giet ze af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit mengsel tot een puree.
- Breng nog een laagje water aan de kook, voeg de asperge stukjes toe en blancheer deze 3-4 minuten.
- Verhit de olie in een pan, voeg de paneer blokjes toe, bestrooi ze met een snuf peper en bak de blokjes rondom bruin.
- Schep de paneer blokjes samen met de gesneden raapstelen en de geblancheerde asperges door de puree, schep de stamppot op je bord, garneer met citroenrasp en serveer!
Deel dit Recept
Add comment