Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Koolraap in stukjes gesneden
- Min. 100 g Veldsla
- Max. 120 g Schelvisfilet
- Max. 1 el Mosterd zonder additieven
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven) koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de koolraap stukjes in zo’n 20 minuten gaar.
- Giet de koolraap af, voeg de kokosmelk en de mosterd toe en stamp dit fijn met een pureestamper.
- Schep de veldsla samen met een snuf peper door de puree en zet dit apart.
- Verhit de olie in een pan, bestrooi de schelvis met peper en bak deze gaar en goudbruin aan beide kanten.
- Schep de stamppot op je bord, leg de gebakken schelvis op de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment