Recept Afdrukken
Stamppot koolraap met veldsla en schelvis
Stamppot koolraap met veldsla en schelvis
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot koolraap met veldsla en schelvis
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de koolraap stukjes in zo’n 20 minuten gaar.
  2. Giet de koolraap af, voeg de kokosmelk en de mosterd toe en stamp dit fijn met een pureestamper.
  3. Schep de veldsla samen met een snuf peper door de puree en zet dit apart.
  4. Verhit de olie in een pan, bestrooi de schelvis met peper en bak deze gaar en goudbruin aan beide kanten.
  5. Schep de stamppot op je bord, leg de gebakken schelvis op de stamppot en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!