Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 100 g Shiitakes in reepjes gesneden
- Max. 120 g Rosbief in lapjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de broccoli roosjes toe en kook deze in zo'n 15 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een koekenpan, voeg de shiitake reepjes, een snuf peper en de sojasaus toe, bak dit zo'n 10 minuten (tot de reepjes gaar zijn en het vocht verdampt is) en schep de shiitake reepjes uit de pan.
- Giet de broccoli af, voeg de kokosmelk toe, stamp dit tot een puree en meng de gebakken shiitake reepjes door de puree.
- Verhit de pan met achtergebleven olie opnieuw, voeg de rosbief lapjes toe en bak deze zo'n 3 minuten per kant.
- Schep de stamppot op je bord, verdeel de rosbief lapjes over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment