Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bladspinazie
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Kruiden tijm, komijnzaad, kaneel, allspice en peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 2 Portobello's fijn gesneden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de spinazie, de uisnippers en de kruiden toe en roerbak dit tot de spinazie slinkt.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de kokosmelk en de tomatensaus toe, breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat de spinazie vervolgens in zo'n 15-20 minuten gaar pruttelen.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan en bak de portobello stukjes zo'n 5 minuten in deze pan.
- Schep de gebakken paddenstoelen onder in je soepbord of kom, pureer de soep, giet de gepureerde soep over de paddenstoelenstukjes, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment