Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Paneer in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden peper en garam masala
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 300 g Bladspinazie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en de kruiden toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg de spinazie toe en laat dit al roerend slinken.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de kokosmelk toe en breng dit aan de kook.
- Pureer de soep en voeg de paneer blokjes vervolgens toe aan de gepureerde soep.
- Kook de paneerblokjes nog een aantal minuten mee met de gepureerde soep, schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment