Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Bladspinazie
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
- Max. 250 g Kersen ontpit en gehalveerd
- Max. 120 g Kipfilet
- Kipkruiden paprikapoeder, uipoeder, knoflookpoeder, korianderzaad, chilipoeder, tijm, basilicum en peper
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en kruid de kipfilet met de kipkruiden.
- Bak de gekruide kipfilet rondom bruin en gaar van binnen en laat hem vervolgens afkoelen.
- Snijd de gekruide kip na afkoeling in plakjes, meng de plakjes met de overige ingredienten (m.u.v. de cashewnoten) en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment