Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pecannoten
- Max. 1 Koolrabi knol in parten gesneden
- Min. 100 g Bladspinazie
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 75 g Light feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng het citroensap met de kerriepoeder, de helft vd olie en de mosterd en smeer de koolrabi parten in met de resterende olie.
- Verhit een grilpan en gril de koolrabi parten tot ze beetgaar zijn en een kleurtje hebben gekregen (zo'n 10 minuten).
- Doe de spinazie samen met de uisnippers in een kom en meng dit met het de kerrie-mosterd dressing.
- Verdeel dit mengsel over je bord, verdeel de gegrilde koolrabi over de salade, garneer met de feta en de pecannoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment