Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1.5 Ei
- Max. 20 g Mozzarella
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
- Verhit de olie in een pan en bak de prei samen met de knoflook zo'n 7 minuten.
- Voeg de spinazie toe en laat dit al roerend slinken.
- Laat de gebakken groenten afkoelen, knijp ze uit, doe ze in een keukenmachine en pureer ze samen met de kokosmelk tot een glad mengsel.
- Doe dit groentemengsel in een kom en roer de paprikastukjes, het zout, de eieren, de kerriepoeder, de peper en de geraspte mozzarella er bij door.
- Schep het geheel in de cakevorm.
- Zet de vorm in een braadslee welke je vult met een laagje water (zo'n 5 cm) en bak het spinazie-paprika brood in zo'n 60 minuten gaar.
Deel dit Recept
Add comment