Porties |
Ingrediënten
- Max. 150 g Spinazie fijn gehakt
- Max. 50 g Lente-ui fijn gehakt
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Nootmuskaat
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en voeg de spinazie en lente-ui toe.
- Bak dit tot de spinazie is geslonken en het vocht verdampt is.
- Meng de eieren met de groenten uit de pan (knijp deze eerst goed uit).
- Voeg nootmuskaat, peper en zout toe en roer dit door.
- Verdeel dit groenten-ei mengsel over enkele muffinvormpjes en bak de muffins in 20-25 minuten gaar.
Deel dit Recept
Add comment