Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Min. 300 g Bladspinazir
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 Chiliepepertje fijn gemalen
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en voeg de spinazie toe.
- Laat de spinazie in 3-4 minuten slinken.
- Voeg de kokosmelk, de uisnippers, de knoflook, het fijn gemalen chilipepertje, het citroensap, zout en peper toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat dit zo'n 5 minuten pruttelen. Voeg de garnalen toe en roer door.
- Doe een deksel op de pan en laat de garnalen in zo'n 5 minuten gaar worden.
- Roer de sojasaus door de soep en serveer!
Deel dit Recept
Add comment