Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 300 g Bladspinazie
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Specerijen komijnzaad, korianderzaad, gemberpoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Een snufje Cayennepeper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers en knoflook zo'n 3 minuten.
- Voeg de specerijen samen met de kokosmelk en een gewenste hoeveelheid water toe.
- Breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat dit 10 minuten pruttelen.
- Voeg na 10 minuten de spinazie toe en laat dit al roerend in zo'n 3 minuten slinken.
- Voeg zout en cayennepeper toe en pureer de soep tot een gladde consistentie is ontstaan.
- Voeg de garnalen toe aan de gepureerde soep, verhit de soep opnieuw (tot de garnalen roze kleuren) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment