Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 150 g Bladsinazie fijn gehakt
- Max. 50 g Basilicum fijn gehakt
- Max. 2 Eieren
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) in plakjes gesneden
- Een snufje Cayennepeper
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en voeg de uisnippers samen met wat zout en cayennepeper toe.
- Fruit dit een aantal minuten.
- Voeg de spinazie en de basilicum toe en laat dit slinken.
- Haal de pan van het vuur en laat de inhoud afkoelen.
- Voeg de inhoud van de pan (knijp dit wel eerst uit) en de helft vd olijven toe aan de los geklopte eieren en meng dit goed.
- Verdeel dit groenten-ei mengsel over de bodem van een ovenschaal.
- Verdeel de andere helft vd olijven over de frittata, druk ze wat aan en plaats de ovenschaal vervolgens zo'n 35 minuten in de oven (tot de frittata gaar is).
Deel dit Recept
Add comment