Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 1 Chilipepertje fijn gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 120 g Verse tonijn in grove stukken gesneden
- Max. 2 Paprika's in grove stukken gesneden
- Max. 10 g Ui grof gesnipperd
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de azijn met de gemberpoeder, de olie, de sojasaus, de helft vd koriander, het fijn gehakte pepertje en peper.
- Voeg de tonijnblokjes toe aan de helft van dit mengsel en marineer de tonijn hier zo'n 30 minuten in.
- Rijg de gemarineerde tonijnblokjes (afgewisseld met stukjes ui en paprika) aan spiesjes.
- Verhit een grilpan (of BBQ) en gril de tonijnspiesjes (al draaiend) in zo'n 4 minuten gaar.
- Garneer met de overgebleven koriander, besprenkel met de overgebleven marinade en serveer.
Deel dit Recept
Add comment