Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Sperziebonen
- Max. 200 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 55 g Mozzarellabolletjes (zonder additieven) gehalveerd
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Basilicum
- Max. 40 g Eikebladsla
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water met zout aan de kook en kook de sperziebonen in zo'n 8 minuten beetgaar.
- Giet ze af en spoel ze vervolgens af onder koud water.
- Verdeel de sla over je bord en verdeel de afgekoelde boontjes, tomaatjes en mozzarella hierover.
- Doe de basilicum samen met de olie en het citroensap in een keukenmachine en pureer dit.
- Besprenkel de salade met dit basilicum-mengsel.
Deel dit Recept
Add comment