Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Min. 100 g Paksoi in reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 2 Chilipepertjes in ringetjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
- Min. 100 g Taugé
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en roerbak de sperziebonen samen met de paksoi en de uisnippers zo'n 5 minuten.
- Voeg de kipreepjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water, een snufje Italiaanse tuinkruiden en de sojasaus toe en roer dit door.
- Breng de soep aan de kook en laat deze op laag vuur zo'n 15 minuten pruttelen (tot de bonen zacht zijn geworden).
- Voeg een snuf peper, de chilipeperringetjes en de taugé toe en verwarm deze zonder de soep opnieuw aan de kook te brengen.
- Schep de soep in je bord of kom, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment