Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Peper
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 100 g Venkel in dunne plakjes geschaafd
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe walnoten verkruimeld
- Max. 75 g Light feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de mosterd met de azijn, een snufje peper en de olie.
- Breng een laagje water met aan de kook, voeg de sperziebonen toe, kook deze in zon 6-8 minuten beetgaar en spoel ze vervolgens af onder koud water.
- Meng de afgekoelde sperziebonen met de overige ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Schep de salade op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment