Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 75 g Light feta in blokjes gesneden
- Max. 2 Tomaten fijn gesneden
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) in plakjes gesneden
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de sperziebonen toe, kook ze beetgaar en spoel ze af onder koud water.
- Meng de olie met het citroensap en de overige ingrediënten door de sperziebonen en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Schep de salade op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment