Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 2 Eieren gekookt en in blokjes gesneden
- Min. 2 handjes Peterselie grof gehakt
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel yoghurt, max. 1 eetlepel yoghurt (zonder additieven) en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de sperziebonen 4-5 minuten.
- Schep de sperziebonen uit de pan, spoel ze af onder koud water en laat ze goed afkoelen.
- Meng de afgekoelde, beetgare sperziebonen met de overige ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment