Porties |
Ingrediënten
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Een snufje Korianderzaad
- Max. 1 Laurierblad
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Kurkuma
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 Chilipepertje in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 300 g Peultjes
- Max. 120 g Witvis in stukjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers.
- Voeg de knoflook toe samen met de gemberpoeder, het korianderzaad en de kurkuma en roer door.
- Voeg vervolgens een gewenste hoeveelheid water en de kokosmelk toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en voeg het laurierblad en de chilipeperstukjes toe.
- Laat de soep zo'n 10 minuten pruttelen.
- Voeg de peultjes, het citroensap en de visstukjes toe en kook dit zo'n 4-5 minuten mee.
Deel dit Recept
Add comment