Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Zuurkool (zonder additieven) uitgelekt
- Max. 300 g Pompoen in stukken gesneden
- Max. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden Ras el Hanout en peper
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan.
- Voeg de pompoen stukken , de prei ringetjes en de helft vd kruiden toe en roerbak dit tot de prei zacht is.
- Voeg de zuurkool en een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook en laat de groenten vervolgens op laag vuur in zo'n 30 minuten gaar koken.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een koekenpan, voeg de tofu blokjes en de resterende kruiden toe en bak de blokjes rondom bruin.
- Pureer de soep, schep de gebakken tofu blokjes door de soep, schep de soep in een kom of diep bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment