Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 200 g Pompoen in stukken gesneden
- Kruiden Ras el Hanout en peper
- Min. 200 g Zuurkool (zonder additieven) uitgeknepen
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan en voeg de prei ringetjes, de pompoen stukjes en de helft vd kruiden toe.
- Roerbak dit een aantal minuten (tot de prei zacht is).
- Voeg vervolgens de zuurkool samen met een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat de groenten in 30 minuten gaar koken.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een aparte pan, voeg de tofu en de resterende kruiden toe en bak dit rondom bruin.
- Pureer de soep, schep de gebakken tofu in een kom of bord, giet de gepureerde soep over de tofu en serveer!
Deel dit Recept
Add comment