Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 100 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 200 g Tomaten grof gehakt
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 el (Appel)azijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de knoflook en het fijn gehakte chilipepertje toe en roerbak dit een minuutje mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water, de sojasaus, de pompoenstukjes en de sperziebonen toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat de soep zo'n 7 minuten pruttelen (tot de pompoen gaar is).
- Voeg de stukjes tomaat, de stukjes zalm en de azijn toe en laat dit 2 minuten mee pruttelen.
- Serveer!
Deel dit Recept
Add comment