Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Witlof grof gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de prei ringetjes toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg de witlof toe en bak dit even mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en een snuf peper toe, breng dit aan de kook en laat de soep vervolgens op laag vuur een aantal minuten koken.
- Pureer de soep, roer de kokosmelk en de garnalen door de gepureerde soep, schep de soep in een kom of bord, garneer de soep met de bieslook en serveer!
Deel dit Recept
Add comment