Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Kruiden gemberpoeder en peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 75 g Chilipeperpasta-ingrediënten
- Max. 50 g Prei fijn gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 2 Eieren
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de eieren toe en bak deze.
- Snijd de gebakken eieren in dunne reepjes en zet deze apart.
- Breng een gewenste hoeveelheid water aan de kook, voeg de uisnippers, de kruiden en de tomaten toe en kook de tomaten zo'n 10 minuten.
- Giet de tomaten af, schep ze in een keukenmachine en pureer ze.
- Meng de gepureerde tomaten met de tomatensaus, schep dit mengsel terug in de kookpan, verhit de pan opnieuw, voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de prei stukjes, de taugé, de knoflook, de gebakken ei reepjes en de sojasaus toe en roer dit goed door.
- Schep de soep op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment