
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rode paprika fijn gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 100 g Pure tomatensaus Passata
- Een snufje Cayennepeper
- Max. 200 g Tomaten, fijn gesneden
- Max. 120 g Tilapiafilet in stukjes gesneden
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers, de paprika stukjes en een snuf peper toe en bak dit mengsel zo'n 10 minuten.
- Voeg de tomatensaus toe en verhit dit een minuutje.
- Voeg de cayennepeper toe en roer door.
- Voeg de fijn gesneden tomaten en een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat de soep zo'n 5 minuten pruttelen.
- Voeg de tilapia stukjes toe en kook deze mee tot deze gaar zijn (zo'n 10 minuten).
- Schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment