Soep met taugé en broccolirijst
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Max. 120
g
Garnalen
gepeld
Min. 100
g
Taugé
Min. 200
g
Broccolirijst
Kruiden
gemberpoeder en peper
Min. 1
Bosuitje
in ringetjes gesneden
Min. 1
Rood pepertje
in ringetjes gesneden
Max. 1
el
Kokos;/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 1
el
Ongezoete sojasaus (Tamari)
Max. 10
g
Rauwe cashewnoten
Instructies
Breng een gewenste hoeveelheid water aan de kook en voeg de kruiden toe.
Voeg de broccoli en de sojasaus toe en kook dit een aantal minuten.
Voeg de taugé en de garnalen toe en kook dit mee tot de garnalen roze kleuren.
Schep de soep in een kom of diep bord, garneer met de bosui ringetjes, de peper ringetjes en de cashewnoten en serveer!
Gerelateerd