
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 300 g Spitskool in reepjes gesneden
- Min. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Kruiden kerriepoeder, gemberpoeder en peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg de bloemkool roosjes toe en bak deze een aantal minuten mee.
- Voeg de spitskool samen met een gewenste hoeveelheid water en de kruiden toe en laat dit zo'n 10 minuten koken.
- Pureer de soep, roer de garnalen door de soep, schep de soep in een bord of kom (zodra de garnalen roze zijn gekleurd), garneer met de lente-ui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment