Soep met sperziebonen en biefstuk
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 1
el
Kokos;/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 120
g
Biefstuk
in reepjes gesneden
Min. 300
g
Sperziebonen
gehalveerd
Max. 50
g
Bladsla
Max. 10
g
Ui
gesnipperd
Een snufje
Peper
Instructies
Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
Voeg de sperziebonen en de sla toe, zet het vuur lager en laat de soep zo’n 15 minuten pruttelen.
Verhit de resterende olie in een koekenpan, voeg de biefstuk reepjes toe, bestrooi ze met een snuf peper en bak ze zo’n 2 minuten.
Pureer de soep, de gebakken biefstuk reepjes toe, laat dit nog zo’n 5 minuten mee pruttelen, schep de soep in een kom of bord en serveer!
Gerelateerd