Soep met snijbonen, courgette en Parmezaanse kaas
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Min. 200
g
Snijbonen
in grove stukken gesneden
Max. 1
Courgette
in blokjes gesneden
Een snufje
Italiaanse tuinkruiden
Max. 20
g
Kokosmelk (zonder additieven)
Max. 0.5
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 10
g
Ui
gesnipperd
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Max. 35
g
Parmezaanse kaas
geschaafd
Min. 1
handje
Waterkers
Instructies
Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers.
Voeg de courgetteblokjes en de snijbonen stukjes toe en roerbak deze een aantal minuten mee.
Voeg een gewenste hoeveelheid water en Italiaanse kruiden toe en breng dit aan de kook.
Pureer de soep na zo’n 15 minuten, roer er de kokosmelk en een snuf peper door en schep de soep in een bord of kom.
Garneer met de waterkers en kaas en serveer!
Gerelateerd