Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Snijbonen in grove stukken gesneden
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Min. 1 handje Waterkers
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers.
- Voeg de courgetteblokjes en de snijbonen stukjes toe en roerbak deze een aantal minuten mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water en Italiaanse kruiden toe en breng dit aan de kook.
- Pureer de soep na zo'n 15 minuten, roer er de kokosmelk en een snuf peper door en schep de soep in een bord of kom.
- Garneer met de waterkers en kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment