
Porties |
Ingrediënten
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 200 g Shiitakes in grove stukken gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 2 Rode pepers in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 50 g Bladspinazie
- Max. 100 g Taugé
- Een snufje Chilipeper vlokjes
- Max. 50 g Lente-ui in ringetjes gesneden
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een gewenste hoeveelheid water samen met de kokosmelk, de knoflook, de gemberpoeder, de peper ringetjes, het citroensap, de citroenrasp en de sojasaus aan de kook.
- Laat dit op laag vuur 10 minuten pruttelen.
- Voeg de chilipeper vlokjes en de shiitakes toe en laat dit zo'n 3 minuten mee pruttelen.
- Voeg de kip stukjes toe en kook deze mee tot ze bijna gaar zijn.
- Voeg op het laatst de spinazie en taugé toe en laat dit een minuutje mee pruttelen.
- Schep de soep in een bord of kom, garneer met de lente-ui ringetjes en de koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment