Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 300 g Rode kool gesneden
- Kruiden gemberpoeder, kaneel, chilipepervlokjes en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de uisnippers, de rode kool en de helft vd kruiden toe en bak dit zo'n 3 minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook en laat de rode kool op laag vuur gaar koken.
- Verhit de resterende olie in een koekenpan, bestrooi de kabeljauw met de resterende kruiden, doe hem in de pan en bak hem in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar.
- Pureer de soep (zodra de kool gaar is), schep de soep in een kom of bord, verdeel de kabeljauw in stukjes over de soep en serveer!
Deel dit Recept
Add comment