Recept Afdrukken
Soep met rode kool en kabeljauw
Soep met rode kool en kabeljauw
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Soep met rode kool en kabeljauw
Instructies
  1. Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de uisnippers, de rode kool en de helft vd kruiden toe en bak dit zo'n 3 minuten.
  2. Voeg een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook en laat de rode kool op laag vuur gaar koken.
  3. Verhit de resterende olie in een koekenpan, bestrooi de kabeljauw met de resterende kruiden, doe hem in de pan en bak hem in 8 minuten (4 minuten per kant) gaar.
  4. Pureer de soep (zodra de kool gaar is), schep de soep in een kom of bord, verdeel de kabeljauw in stukjes over de soep en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!