Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Prei fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de prei tot ze zacht zijn geworden.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
- Pureer de soep.
- Verhit de gepureerde soep opnieuw, zet het vuur lager en voeg de zalmstukjes samen met de kokosmelk toe.
- Laat dit 5 minuten rustig pruttelen.
- Roer de dille en de paprikapoeder door de soep, schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment