Recept Afdrukken
Soep met pompoen en yoghurt
Soep met pompoen en yoghurt
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Soep met pompoen en yoghurt
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verdeel de pompoenstukken over de bodem van een ovenschaal, bestrooi ze met de kruiden en schud ze vervolgens goed door elkaar.
  3. Besprenkel de stukken met de helft vd olie en schud opnieuw.
  4. Rooster de stukken zo'n 10-15 minuten en haal ze vervolgens uit de oven.
  5. Verhit de andere helft vd olie in een soeppan en roerbak de uisnippers samen met de knoflook, wat chilipoeder en de paprikablokjes zo'n 5 minuten.
  6. Voeg de geroosterde pompoen toe en bak dit nog even mee.
  7. Giet een gewenste hoeveelheid water bij in de pan en laat de soep zo'n 30 minuten pruttelen.
  8. Pureer de soep, schep hem in een kom en schep de yoghurt op de soep.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!