Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Max. 1 Puntpaprika grof gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden, peper verse munt en verse koriander
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 75 g Feta verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Verdeel de pompoen stukken samen met de paprikastukken, de knoflook en de uisnippers over de bakplaat, besprenkel deze met de olie, bestrooi ze met peper en rooster ze zo'n 30 minuten (laat ze niet te donker worden!).
- Breng een gewenste hoeveelheid water aan de kook, voeg de kruiden en de geroosterde groenten toe, roer door en laat dit zo'n 5 minuten pruttelen.
- Pureer de soep, schep de gepureerde soep in een kom of diep bord, garneer met de feta en serveer!
Deel dit Recept
Add comment