Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabaljauwfilet in blokjes gesneden
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 handje Bladspinazie
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 1 stengel Citroengras gekneusd
- Currypasta-ingrediënten korianderzaad, knoflookpoeder, 1 rode chilipeper (fijn gemalen), gemberpoeder, 1 eetlepel pure tomatenpuree, paprikapoeder, garam masala, peper, kurkuma, komijn, cayennepeper, ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 1 Paprika in blokjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de currypasta, de fijn gehakte chilipeper en de uisnippers toe en roerbak dit een aantal minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water en de kokosmelk toe en roer dit door.
- Voeg de pompoenblokjes, de paprikablokjes, de gekneusde citroengras en een snufje zout toe, breng dit aan de kook en laat dit zo'n 15 minuten pruttelen.
- Voeg de kabeljauwfiletstukjes toe, roer door, kook dit 5 minuten mee, verwijder het citroengras, doe de spinazie in een kom, giet de soep hier bovenop en serveer!
Deel dit Recept
Add comment