Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Min. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Munt grof gehakt
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden, tijm en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de pompoen stukken, de broccoli roosjes en de kruiden toe en roerbak dit een aantal minuten mee.
- Giet een gewenste hoeveelheid water in de pan en laat de groenten op laag vuur in zo'n 10-15 minuten gaar koken.
- Pureer de soep, schep de soep in een kom of bord, garneer met de kaas schilfers en de munt en serveer!
Deel dit Recept
Add comment