Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Oranje paprika fijn gehakt
- Max. 1 Roma tomaat fijn gehakt
- Max. 1 Laurierblad
- Max. 100 g Courgette in slierten gesneden
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Paprikapoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook en de paprikapoeder.
- Voeg de gesneden tomaat en de paprikastukjes toe en roerbak dit een half minuutje.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe samen met het laurierblad en de gehele zalmfilet.
- Breng de soep aan de kook en laat de soep (op laag vuur) zo'n 5-7 minuten pruttelen (tot de zalm gaar is).
- Haal de zalmfilet en het laurierblad uit de pan en trek de zalmfilet aan stukjes m.b.v. een vork.
- Voeg de courgette-slierten toe aan de soep en kook deze mee tot ze zacht zijn.
- Doe de zalmstukjes terug in de pan, zet het vuur uit, voeg de peterselie toe en roer door.
- Schep de soep in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment