Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Rabarber in stukjes gesneden
- Max. 2 Paprika's in stukjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Kruiden gemberpoeder, kurkuma en peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 75 g Feta light verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de kruiden samen met de uisnippers toe en fruit dit.
- Voeg de knoflook, de peperstukjes en de groenten stukjes toe en bak dit tot de groenten zacht beginnen te worden.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe, breng dit aan de kook, doe een deksel op de pan en kook de soep zo'n 15 minuten.
- Schep de soep in een kom of bord, garneer met de feta kruimels en serveer!
Deel dit Recept
Add comment