Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 50 g Prei in dunne reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de knoflook, het fijn gehakte pepertje en een snuf gemberpoeder toe en bak dit een minuutje.
- Voeg de prei en de paksoi toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water en de sojasaus toe, roer door en breng dit mengsel aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat de soep 2-3 minuten pruttelen.
- Voeg de garnalen toe en laat deze 2-3 minuten mee pruttelen (tot ze roze kleuren).
- Roer het citroensap door de soep, schep de soep op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment