Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Courgette in slierten gesneden
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Paksoi grof gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 50 g Prei in reepjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een pan met water aan de kook en stoom de zalmfilet hierboven gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een soeppan en fruit de knoflook.
- Voeg de paksoi, gemberpoeder en peper toe en roer dit door.
- Laat de paksoi in zo'n 2 minuten slinken.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water (of eigen getrokken bouillon) en de sojasaus toe en roer ook dit door.
- Voeg de courgette-slierten toe en laat dit alles samen 3-5 minuten koken.
- Wanneer de slierten wat zachter zijn geworden voeg je de prei toe.
- Schenk de soep in een soepbord of kom en leg de gestoomde zalmfilet er bovenop.
Deel dit Recept
Add comment