Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Min. 300 g Paksoi grof gesneden
- Min. 250 g Champignons in kwartjes gesneden
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden, gemberpoeder en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan, voeg de eieren toe, bestrooi deze met peper, verdeel dit mengsel over de bodem van een pan en bak dit tot de eieren gestold zijn.
- Schep de omelet uit de pan en snijd deze in reepjes.
- Verhit de resterende olie in een soeppan, voeg de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg de kruiden toe samen met een gewenste hoeveelheid water en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager, voeg de champignons, de paksoi en sojasaus toe en laat dit minimaal 5 minuten meekoken (tot de groenten gaar zijn).
- Schep de soep in een kom of diep bord, garneer met de bosui ringetjes en de omeletreepjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment