Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 Komkommer in grove stukken gesneden
- Min. 1 handje Dille grof gehakt
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in kleine blokjes gesneden
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
- Max. 2 el Hüttenkäse
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng een deel vd dille samen met een snuf peper door de hüttenkäse en zet dit apart.
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de komkommerstukken en de Italiaanse tuinkruiden toe en roerbak dit even mee.
- Vul de groenten aan met een gewenste hoeveelheid water, dek de pan af en laat de soep zo'n 20 minuten pruttelen.
- Pureer de soep en breng de gepureerde soep op smaak met peper.
- Verhit de gepureerde soep opnieuw, voeg de zalm toe en laat de zalm gaar worden.
- Roer de resterende dille door soep, giet de soep in een kom of bord, schep de gekruide hüttenkäse op de soep en serveer!
Deel dit Recept
Add comment