Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 el Prei in ringetjes gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 Groene peper fijn gehakt
- Min. 300 g Radijsjes in dunne plakjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de gemberpoeder, de knoflook en de prei-ringetjes toe en roerbak dit zo'n 2 minuten.
- Voeg de sojasaus, de kip stukjes, een gewenste hoeveelheid water, (appel)azijn en het fijn gehakte pepertje toe en breng de soep aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat de soep 30-45 minuten koken.
- Voeg de radijsjes toe en kook deze 5 minuten mee.
- Roer het citroensap door de soep en schep de soep in een bord of kom.
- Garneer met basilicum en serveer!
Deel dit Recept
Add comment