Recept Afdrukken
Soep met kabeljauw en venkel
Soep met kabeljauw en venkel
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Soep met kabeljauw en venkel
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de helft vd olie in een soeppan en fruit de uisnippers.
  3. Voeg het citroensap, de helft vd kruiden, de knoflook en de gesneden venkel toet en bak dit een minuutje mee.
  4. Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook.
  5. Zet het vuur lager en laat de soep zo'n 15 minuten pruttelen tot de venkel zacht is geworden.
  6. Bestrooi de kabeljauwfilet met de resterende kruiden en de resterende olie, plaats de vis in een ovenschaal en zet deze 10-15 minuten in de oven.
  7. Pureer de soep, voeg de kokosmelk toe, roer de soep goed door, schep de gepureerde soep in een kom of bord, trek de gare kabeljauw in stukjes uiteen, verdeel dit over de soep en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!