Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauw in stukjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de gesneden tomaten toe en bak deze een aantal minuten mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de tomatensaus, de kokosmelk en de kabeljauwstukjes toe, roer dit door, breng de soep aan de kook, zet het vuur lager en laat de kabeljauwstukjes gaar worden.
- Schep de soep in een kom of bord, garneer met bieslook en peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment