Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in stukjes gesneden
- Min. 100 g Peultjes
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden gemberpoeder en peper
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een gewenste hoeveelheid water aan de kook, voeg de pompoen stukjes toe en kook deze gaar.
- Pureer de soep tot deze glad is en breng de gepureerde soep opnieuw aan de kook.
- Voeg de garnalen, de knoflook, de kruiden en de sojasaus toe en kook dit al roerend nog zo'n 2 minuten mee.
- Schep de soep in een kom of bord, garneer met de lente-ui ringetjes, de fijn gehakte peper stukjes en de koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment