Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Andijvie in reepjes gesneden
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden peper en Italiaanse tuinkruiden
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan en fruit de uisnippers.
- Voeg de courgette blokjes toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water en de kruiden toe en breng dit aan de kook.
- Laat dit zo'n 6 minuten pruttelen en voeg vervolgens de andijvie toe.
- Laat de andijvie in zo'n 4 minuten slinken en pureer de soep vervolgens tot een gladde soep is ontstaan.
- Voeg de kokosmelk en de zalm blokjes toe, laat de zalm in de nog warme soep garen, schep de soep op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment