Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 Prei in stukjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de broccoli roosjes en prei stukjes toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de kokosmelk toe en kook de groenten in zo'n 15 minuten gaar.
- Pureer de soep, laat de gepureerde soep nog 5 minuten koken, schep de soep in een kom of bord, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment