Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 stronk Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 1 Groene paprika in reepjes gesneden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Garam Masala komijn, koriander, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat
- Specerijen kerriepoder, kurkuma en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een gewenste hoeveelheid water aan de kook en voeg de broccoliroosjes toe.
- Verhit in de tussentijd de olie in een andere pan, voeg de uisnippers en de paprikareepjes toe en bak deze zo'n 5 minuten.
- Voeg de garam masala en specerijen toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de gekruide en gebakken groenten toe aan de soep en pureer de soep zodra de broccoli gaar is.
- Schep de gepureerde soep in een kom of bord, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment